Book tid hos Curacare

Når du rammes af stress, er det umådeligt svært at skulle tage stilling til, hvilken behandling der er den bedste løsning for dig samt, hvem det er bedst at tage kontakt til.

Det er næsten en umulig opgave at finde vej igennem behandlingsmulighederne, når du i forvejen er i ubalance og i dårlig tilstand. Derfor har vi lavet Stress-skadestuen, og her tager vi hånd om dig.

Fra du kontakter os første gang, vil der højest gå fem arbejdsdage, før du kommer til den første samtale.

På baggrund af en visitering fra psykolog, en samtale og en test vil der herefter blive udarbejdet en plan for, hvilket forløb der passer bedst til dig; om der er tale om Helhedsorienteret stressbehandling med udgangspunkt i vores gruppeforløb eller et individuelt forløb om forebyggelse af stress ved hjælp af f.eks. mindfulness og meditation.

Har du brug for at snakke med en af os og få svar på et specifikt spørgsmål mm., sidder én af vores behandlere klar ved telefonen hver onsdag og svarer på dine spørgsmål.

Stresstelefonen er til dig, som er ramt af stress, og som har brug for hjælp.

20854015

Hvor lang ventetid har Curacare?

Vi vil gerne hjælpe dig med det samme. I løbet af maksimalt fem arbejdsdage er du i Curacarebehandling.

Hvor hurtigt bliver jeg rask?

Curacare tilbyder koncentreret stressbehandling. Curacares behandlingsform er unik, da vi har samlet 10 behandlingsformer. Derfor får du et helt dagsforløb med flere samtidige behandling. Curacares behandling er effektiv og koncentreret. Derfor kommer du hurtigere tilbage til hverdagen end ved de traditionnelle stresskonsultationer som strækker sig over lang tid.

Hvordan bestiller jeg tid?

Det er nemt at få tid hos Curacare. Ring på 27 24 22 86 eller send en e-mail på kontakt@curacare.dk. Skriv dit telefonnummer og navn, så ringer vi til dig.

Hvad skal jeg sige når jeg ringer?

Er du stressramt skal du blot fortælle hvordan du har det.

Er du pårørende eller virksomhed skal du have den stressramtes tilsagn om at Curacare kan kontakte den stressramte direkte.