”Brænd igennem – uden at brænde ud!”

Tilbring en dag med Danmarks førende stresseksperter og få den nyeste viden om, hvordan I skaber en stressfri virksomhedskultur

Gå til billetsalg

Allerede om fire år vil stress være den hyppigste årsag til sygefravær. Derfor har vi samlet et stærkt felt af Danmarks førende eksperter inden for stress og jobtrivsel, så du bliver up-to-date med den nyeste viden på området. Du får også relevante strategier, du kan gå hjem og implementere direkte.

Dagen sætter bl.a. fokus på:

– De fire vigtigste ledelsesopgaver forbundet med at få en medarbejder tilbage fra stress.

– De tre største fejl virksomheder begår i håndteringen af medarbejderstress.

– Hvordan I reducerer skjulte stressfaktorer i virksomheden.

– Den nyeste forskning i trivselsstoffer i hjernen, og hvordan i gør jeres medarbejdere langtidsfriske.

Konferencen afholdes på smukke, eksklusive Holckenhavn Slot og varer fra kl. 9-18. Vi forkæler dig med kulinariske forårslækkerier undervejs, og vi slutter af med Majken Matzau’s efterspurgte og spektakulære krystalkoncert.

Indtægterne fra konferencen går bl.a. til Refugiet på Lolland-Falster som til daglig gør en stor indsats for at hjælpe ledere med stress.

Vi har et stærkt foredragsfelt bestående af:

Malene Friis Andersen
Cand.psych.aut. og stressforsker

Malene viser, hvordan du bedst støtter en medarbejder i at komme tilbage på arbejdet efter en periode med stress. Hun fortæller også, hvordan du passer på dine øvrige medarbejdere, så der ikke opstår en stressdominoeffekt.

Lars Juhl
Erhvervsleder, forfatter og foredragsholder

Lars er udkommet med bogen ‘Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op’. Han fortæller, hvordan han fik et stressrelateret hjertestop og bagefter kæmpede sig tilbage til et arbejdsliv.

Majken Matzau
Erhvervspsykolog, forfatter og stressekspert

Giver dig de vigtigste værktøjer til at gennemskue og håndtere stress hos dine medarbejdere.

Lars Christiansen
Håndboldekspert og forfatter

”Når sandheden skal frem” – den kendte håndboldspiller fortæller åbent, da han fik stress og angst, og hvordan han håndterede det.

Henrik Krogh
Trivselsekspert, forfatter og foredragsholder

Henrik Krog leverer et underholdende og interaktivt foredrag om vejen til at blive langtidsfrisk og kunne brænde hele livet uden at brænde ud. Han fortæller om den nyeste forskning i trivselsstoffer i hjernen.

Bobby Zachariae
Psyk.og dr.med med speciale i sundhedspsykologi

”Trivsel og håndtering af stress” – arbejdsvilkårene forandres grundlæggende i øjeblikket. Det giver nye muligheder, men øger samtidig risikoen for stress. Bobby leverer øvelser og redskaber, som kan bruges til forebyggelse af stress.

Nyttig information

Sted Holckenhavn Slot
Dato Torsdag den 7. april 2016
Tidspunkt 09:00 – 18:00
Pris 3.950
Rabat Mulighed for grupperabat
Early bird rabatkode Indtast: earlybird